Kompetencer

Spartling

At spartle, eller fuldspartle er en præcisions disciplin, da en bund for eksempelvis filt, skal være helt glad og jævn, da de mindste ujævnheder vil kunne ses igennem filten og maling.

Tapetsering

Tapetsering også kendt som vægbeklædning, hjælper gipsvægge til at have en bedre styrke, samt giver en glattere overflade, ved tale om filt. Tapetsering er oftest set i en flyttelejlighed, da de er meget taknemmelige overfor ofte udskiftning.

Vægge og Lofter

Maling af lofter og vægge, handler om afhængig af bunden, at få mættet foreksempel filten, så den fremstår lukket i overfladen. Hvis man taler om, genopfriskning af lofter og vægge, handler det om at få et ensartet lag på, hele loftet eller væggen. Glans har også stor betydning for resultatet, hvilket vi vil kunne hjælpe dig med.

Vinduer, lister og døre

At male fodlister, døre, karme eller vinduer kan være præcisions arbejde, og kan kræve nogle færdigheder, for at få det bedste resultat. Taler man udvendig vinduer, skal nogle andre ting også følges nøje, for at både få god holdbarhed overfor vind og vejr, men også det visuelle resultat.

Udvendige facader

Sæsonen er snart igang, og klar til udvendig maling af facader, eller træbeskyttese af udhæng, gavle eller underbeklædning på huse. Vi hjælper gerne med farvevalg, ved et farveskift, samt udfærdigelse af tilbud inden opgavens start. Tilbudet er gratis, og fremsender vi i løbet af dagen, når vi har set arbejdet.

Gulve

Ska dit gulv males, klare vi også dette. Dertil skal gulvet slibes, eventuelt grundes og males muligvis af flere omgange. Der kan være tale om garagegulve, trægulve eller eventuelt klinker i et badeværelse.