Maler Aarhus

Maler i Aarhus - 3 gode grunde til at vælge os

Det er ikke altid let at vide, hvilket malerfirma eller Maler i Århus man skal vælge. Hvad enten det er til dit hjem eller din arbejdsplads, er det vigtigt, at arbejdet udføres professionelt og i høj kvalitet. Der er mange malere i Århus, så hvad skal du egentlig fokusere på? 


Århus Maleren udfører dedikeret malerarbejde i Århus – i dit private hjem eller på din arbejdsplads. Hvert hjem eller arbejdsplads er unik, og hvert sted har brug for professionelle og passionerede malere fra Århus, så du opnår det bedst mulige resultat. Vi er oprigtige, når vi siger, at vi personligt holder af ethvert projekt, vi har mulighed for at deltage i.


Uanset om det er dit hjem, kontor eller arbejdsplads – er det et sted, du vil bruge meget af din tid. Derfor er det vigtigt, at udførelsen af arbejdet er nøjagtigt som du forestiller dig. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Et Malerfirma i Århus der skaber nyt liv i dit hjem

3 .. 7 .. 9 .. 11 .. månederne går ufatteligt hurtigt. Hvornår gav du sidst din stue eller dit tag en ny omgang frisk maling? 

Der er mange, der ønsker at udskyde malerarbejdet af disse tre simple grunde: 

  1. De finder simpelthen ikke tid til at flytte møbler eller dække dem til. Bare tanken omkring det store arbejde skaber stress og bekymringer
  2. Du er ikke sikker på, hvor du skal sove, hvis du maler soveværelserne. Det kan tage tid, før det er sikkert at sove i det nymalede rum
  3. Ideen om al det rengøring, det medfører, når malerne bare smutter efter udført arbejde.

For mange mennesker er dette helt almindelige grunde til at udsætte malerarbejdet. Du behøver dog ikke bekymre dig om disse ting, når det kommer til os. Vi er top professionelle og lige dem, du står og har brug for!

Sådan vælger du den helt rigtige maler i Århus!

Tidligere nævnte vi 3 simple grunde til, at nogen ønsker at udsætte malerarbejdet. Her viser vi i stedet, hvordan vi kan være et positivt input i dit hjem eller på din arbejdsplads:


  1. Vi kan garantere punktlighed, service og rengøring. Du behøver ikke være bange for dine møbler eller gulve efter et besøg fra os
  2. Vi bruger produkter, der er Svanemærket eller godkendt af Astma- og Allergiforeningen, hvilket betyder, at du rent faktisk kan bruge soveværelset samme dag, vi udfører malerarbejdet
  3. Vi har en oprigtig lidenskab og passion for arbejdet, hvilket betyder, at vi vil give 100% af vores tid og energi til dit projekt. Dette afspejles også i kvaliteten af arbejdet.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak, så vi kan se nærmere på, hvordan vi kan hjælpe dig i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Maler Århus - Jotun Minerals

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

LAD OS TAGE EN SNAK OM JERES NÆSTE PROJEKT

Vi udfører alle maleopgaver indenfor malerfaget og er altid interesserede i en samtale omkring jeres projekt.

Hold dig endelige ikke tilbage – ring til os på:

eller send os en mail på
kontakt@aarhusmaleren.dk
Så vender vi straks tilbage!

Vores hold af erfarne malere er specialiseret i maling af lejligheder og har den ekspertise og kreativitet, der skal til for at levere et smukt og holdbart resultat. Vi forstår betydningen af omhyggelig forberedelse, kvalitetsmaterialer og professionelt håndværk, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde eller din tilfredshed som kunde.

Vores erfarne malere er specialiserede i udendørs malerbehandlinger og har den nødvendige ekspertise til at levere enestående resultater. Vi forstår, at udendørs overflader er udsat for forskellige påvirkninger som solens stråler, regn, sne og vind. Derfor lægger vi stor vægt på forberedelse og bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre, at din udendørs malerbehandling holder i lang tid.

MALING AF TRÆLOFTER

Ved at vælge få malet dine trælofter hvor vi anvender malesprøjte, kan vi opnå en jævn og glat finish på dit træloft, der giver en fejlfrit resultat. Vores erfarne malere er dygtige til at kontrollere sprøjtepistolen og sikre, at malingen påføres jævnt og ensartet på hele overfladen. Dette reducerer synlige penselstrøg og ujævnheder, der ofte opstår ved traditionel håndmalet loftsmaling.