Maler Randers

Som Maler i Randers arbejder vi i topkvalitet, så vores kunder altid er glade og tilfredse. Flere års erfaring med malerarbejde ses tydeligt gennem vores resultater og arbejdsmetoder. Uanset om det er små eller store projekter, er vi helt dedikerede til alle vores kunder.

Maler Randers

Professionel stolthed, tilpasningsevne og service er tre af vores nøgleord. Vi forstår, at hver kunde har forskellige behov og ønsker, når renoverer et hjem eller en arbejdsplads.


Er det ved at være tid til nyt liv i stuen? Måske har du nogle striber på væggene, efter at have flyttet nogle møbler? Eller hvad med taget? Hvornår fik det sidst en frisk og ny omgang farve?


Der er mange forskellige behov, der skal imødekommes, når tiden endelig kommer til at lede efter en professionel maler. Gør det let for dig selv – og vælg os. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser os dine behov.

Maler Randers - Fuldspartling
Maling af lejlighed og bolig - Jotun Minerals

Hvorfor vælge os?

Århus Maleren er kendt for at være serviceminded og nøjagtig i sit arbejde. Mange af vores kunder følger os år efter år, ved du hvorfor? Når du har en glad og tilfreds kunde, er der et godt grundlag for, at de bruger os igen, når det er tid til et nyt lag maling eller en omgang tapetsering.

Valget er dit

Maling af lofter, vægge, udendørs malerarbejde eller tapetsering. Dette er blot nogle få af de opgaver, vi kan hjælpe dig med.


Det eneste du skal gøre er, at vælge imellem alle farver, der findes. Så skal vi nok stå for materialer og alt der er nødvendigt for at udføre arbejdet på en god og professionel måde.


Århus Maleren sørger for grundigt arbejde ved hvert enkelt projekt. Du behøver ikke være bange for spild eller skader i dit hjem eller din arbejdsplads. I flere år har vi haft kunden i fokus, når vi udfører et job. Vi er her for dig og for at gennemføre et professionelt malerjob uden stress eller problemer.


Inden arbejdet starter, tager vi selvfølgelig en gennemgang med dig for at imødekomme dine behov og ønsker. Du modtager et ikke-bindende tilbud, hvor det tydeligt fremgår, hvad opgaven vil koste, før vi starter.


Kontakt os i dag – og lad os se, hvad vi kan gøre for dig! 

Maler Randers - Lejlighed Malet