Tapetsering

TAPETSERING

Skal dine vægge beklædes med tapet, filt eller glasvæv, står vi klar, både med faglig rådgivning og opsætning.

Ved opsætning af al vægbeklædning, er det meget vigtigt, at underlag/overflade er forbehandlet, så den fremstår glat og jævn, og afhængigt af materialet væggen er fremstillet af, skal der grundes, ofte ad flere omgange.

Vi tilbyder opsætning af alle slags tapeter, filt og væv, så ring eller skriv, og få et godt og billigt tilbud på din næste tapetseringsopgave. 

Tapetsering - Lim påføring

Opsætning af tapet

Med tapetsering af væggene kan man give et rum, et unikt udtryk med mønstret tapet, eller blot give væggen struktur, med savsmuldstapet.

Tapet på væggen bidrager også til lyddæmpning i rummet, og afhængig af tapettype også med en isolerende effekt.

Valg af tapet og tapettype er selvfølgelig en smagssag, men vi kan bidrage med råd og vejledning, så dine ønsker bliver til løsning, du kan glæde dig over i mange år.

At tapetsere er en rigtig håndværkeropgave, for hvis det ikke udføres korrekt, står man tilbage med et dårlig visuelt resultat, eller med tapet som ikke sidder i ret mange år.

Vælg derfor en dansk faguddannet håndværker til din tapetseringsopgave, som du så får glæde af i mange år.

Opsætning af filt

Opsætning af filt kræver en total glat, fuldspartlet bund, uden huller, kanter eller andet iøjefaldende buler eller krater.  

Opsætning af filt er endnu en rigtig håndværker opgave, da det kan kræve en del, bare at få bunden ordenlig, hvorefter filten skal sidde i skabet ved opsætning. 

Ved forkert opsætning, eller andre småfejl i underlaget vil det kunne ses, i det færdige resultat. Da man igennem filten kan se ALT, som måtte være galt med bundens forarbejde. 

Filt er den moderne vægbeklædning i nyere parcelhuse, eller renovations opgaver, hvor kunden ønsker noget andet, end strukturmaling, rutex, glasvæv eller en  helt fjerde.  

Vælg derfor en dansk faguddannet maler, som er opdateret på de nyeste teknikker, hvor resultatet vil være i top, og selvfølgelig hvor kunden er tilfreds. Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

LAD OS TAGE EN SNAK OM JERES NÆSTE PROJEKT

Vi udfører alle maleopgaver indenfor malerfaget og er altid interesserede i en samtale omkring jeres projekt.

Hold dig endelige ikke tilbage – ring til os på:

eller send os en mail på
kontakt@aarhusmaleren.dk
Så vender vi straks tilbage!